bestelkaart | afrekenen | ik ben al klant
Sweet Surprise Sweet Surprise
Otterkoog 22
1822 BW   Alkmaar
Holand
Tel. +31 72 5642823
E-mail: info@ergemo.nl
Home Producten Actueel Extra informatie Links Contact 

BENTO KRONEN Hondenvoer

 
Versele-Laga Nutritional Balance

De gezondheid en de conditie van uw hond hangen voor een groot deel af van de voeding die u geeft.
U kiest dus best voor een kwalitatieve voeding aangepast aan de specifieke behoeften van uw hond. Dankzij uitgebreid onderzoek naar opname, smakelijkheid en verteerbaarheid, in zijn eigen onderzoeksfaciliteiten, ontwikkelde Versele-Laga niet alleen de beste maar ook de juiste voeding voor uw hond ... Nutritional Balance.
Honden zijn van nature uit vleeseters, daarom bevatten onze producten een hoog gehalte aan hoogwaardige dierlijke eiwitten. Deze hoogwaardige eiwitten garanderen een gezonde lichaamsbouw, optimale groei en herstel van zowel de spieren, botten, vacht, huid en andere diverse weefsels.

Bento Kronen Nutritional Balance zijn licht verteerbare hondenmenu's van het topgamma, aangepast aan de leeftijd, de grootte en de activiteit van de hond. Dit hondenvoer onderscheidt zich door de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten en bevat bevat alle nodige voedingsstoffen voor een volledige en evenwichtige voeding van uw hond. Het bevat alleen dierlijke eiwitten van eieren en kip of van lam (voor de referenties op basis van lam en rijst). Alle in het voer gebruikte eiwitbronnen zijn uitsluitend afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie en de gebruikte vetten zijn eveneens goedgekeurd voor menselijke consumptie.


Geen artikelen gevonden.

Uw bestelkaart


U heeft nog geen   artikelen op uw bestelkaart genoteerd.

Actueel

Sweet Surprise • Otterkoog 22 • 1822 BW Alkmaar • Tel.: +31 72 5642823 • info@ergemo.nl