bestelkaart | afrekenen | ik ben al klant
Sweet Surprise Sweet Surprise
Otterkoog 22
1822 BW   Alkmaar
Holand
Tel. +31 72 5642823
E-mail: info@ergemo.nl
Home Producten Actueel Extra informatie Links Contact 

Bento HYPO-ALLERGIC Hond

Bento HYPO-ALLERGIC Hond
De gezondheid en de conditie van uw hond hangen voor een groot deel af van de voeding die u geeft. U kiest dus best voor een kwalitatieve voeding aangepast aan de specifieke behoeften van uw hond. Dankzij uitgebreid onderzoek naar opname, smakelijkheid en verteerbaarheid, in zijn eigen onderzoeksfaciliteiten, ontwikkelde Versele-Laga niet alleen de beste maar ook de juiste voeding voor uw hond ... Nutritional Balance.

Sommige honden zijn van nature uit nu eenmaal gevoeliger dan anderen. Soms hebben honden een iets gevoeliger verterings-apparaat, verteren ze bepaalde voedingselementen minder goed of reageren ze allergisch tegenover bepaalde voedingseiwitten.
Een aangepaste voeding speelt een belangrijke rol in het oplossen en voorkomen van al deze problemen. Dankzij een uitgebalanceerde voeding op basis van speciaal gekozen ingrediënten verkeert uw hond in topconditie.
Versele-Laga ontwikkelde een "Sensitive" HYPO-ALLERGENE voedingslijn speciaal voor die honden die net iets gevoeliger zijn.
Een diversiteit aan hoogwaardige voeders op basis van lam of zalm in combinatie met rijst en, verrijkt met natuurlijke ingrediënten en nutraceuticals die de gezondheid, conditie en immuniteit van uw hond bevorderen.
Het Nutritional Balance HYPO-ALLERGIC assortiment biedt speciaal aangepaste voeding voor elke leeftijd, activiteit alsook rasgrootte.
Sommige andere zogenaamde "Lamb & Rice" producten bevatten naast lam & rijst ook nog tal van andere ingrediënten zoals kip, rund, tarwe of maïs waardoor ze helemaal niet hypoallergeen zijn.
Door de glutenhoudende granen en de verschillende soorten dierlijke proteïnen zijn dergelijke voeders geen oplossing voor gevoelige honden.
Bij Versele-Laga Nutritional Balance maken we uitsluitend gebruik van rijst als bron van koolhydraten en lam of zalm als enige bron van vlees of vis. De combinatie van deze glutenvrije, gemakkelijk verteerbare graansoort met één soort dierlijke proteïnen vermindert aanzienlijk de kans op voedingsintoleranties.


Uw bestelkaart


U heeft nog geen   artikelen op uw bestelkaart genoteerd.

Actueel

Sweet Surprise • Otterkoog 22 • 1822 BW Alkmaar • Tel.: +31 72 5642823 • info@ergemo.nl